Ionuț Chirilă nu a mai fost primit la antrenamente, dar refuză să plece de la Academica Clinceni: “De ce ar trebui să plec?”

Academica Clinceni se află într-o situație disperată în Liga 1 și pare greu de crezut că vor reuși salvarea de la retrogradare în acest sezon. Ilfovenii nu au bătut pe nimeni în campionat și au doar 4 puncte, astfel că cei din conducerea clubului au decis să renunțe la serviciile antrenorului Ionuț Chirilă.

Acesta a fost anunțat că nu mai este primit la antrenamente, dar se pare că plecarea nu este atât de sigură. Ionuț Chirilă refuză să-și dea demisia și solicită salariile până la finalul contractului dacă va fi dat afară.

“De ce ar trebui să plec? A fost Raiul pe Pământ aici şi am stricat eu lucrurile? Sunt antrenorul echipei şi la joi, 10:45, mă duc la antrenament. Dacă vor să mă dea afară au această posibilitatea. Dar să-şi asume şi consecinţele, este cât se poate de logic. Am citit ceva cu echipa a doua, din Liga a 3-a. Nu se poate, contractul meu este exclusiv cu prima echipă. Cel puţin aşa arată exemplarele de la mine şi de la Federaţie”, a declarat Ionuț Chirilă, pentru DigiSport.

Antrenorul solicită toate salariile până în 2023, de 7000 de euro pe lună. De asemenea, Ionuț Chirilă a pus în balanță și faptul că atunci când a preluat pe Academica, în luna septembrie, a venit la club alături de investitori, care au făcut o infuzie de capital, pentru ca echipa să iasă din situația dificilă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -