Ionuț Chirilă: ,,Asist la degradarea fotbalului românesc! Câștigam campionatul dacă nu eram executat mișelește”

Ionuț Chirilă, un cunoscut antrenor român, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 24 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația fotbalului românesc.

,,Asist la degradarea fotbalului românesc! Mie îmi plac lucrurile cu grad înalt de dificultate, dar n-am fost lăsat să lucrez la Târgu Mureș, o mare greșeală de-a mea. M-am dus la o echipa de nebuni, care schimbaseră 14 antrenori, care avea 9 puncte la finalul campionatului, care mai avea vreo 12 jucători, din care 3 aveau rupturi musculare, și care erau neplătiți de 7 luni, era un haos total acolo, dar i-aș fi putut salva dacă m-ar fi lăsat. Mai trebuia să bat Timișoara și Târgu Jiu, și treceam pe locul de baraj. Mie îmi plac lucrurile cu grad înalt de dificultate, dar aici am exagerat și mi-am făcut un deserviciu când am acceptat.

Chiajna este una dintre cele mai frumoase echipe din fotbalul românesc, câștigam campionatul dacă rămâneam și dacă nu eram executat mișelește de acolo. Dintr-o echipă pe care am preluat-o cu 17 meciuri pierdute și retrogradată în divizia B. Am dus-o în Liga 1 și cu aceeași jucători am făcut o echipă spectacol din România, care a făcut 30 de puncte într-un tur de campionat. Această echipă defila cu 7 jucători titulari, cu vârsta de sub 21 de ani’‘, a spus Ionuț Chirilă, la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -