Gigi Becali, spovedanie în direct:,,Eram profesor prost, fără școală! Numai prostii făceam”

La începutul aceste lui, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că: ,,Până mor eu, toată lumea e sub comanda mea, execută ceea ce zic”, însă rezultatele slabe ale echipei sub comanda lui Dinu Todoran l-au determinat pe latifundiar să-i ofere încrede totală lui Edi Iordănescu.

Acum, patronul de la FCSB admite că a greșit foarte mult prin stabilirea primului 11, a schimbărilor sau a declarațiilor publice. În plus, Becali solicită să nu mai fie contactat de presă, singurele excepții find atunci când realizează transferuri.

,,Nu mă mai sunați decât când vând jucători. Să nu mă mai sunați despre fotbal, că nu sunt profesor de fotbal. Am fost profesor, dar eram profesor prost, fără școală. Eu voiam să fiu profesor, dar nu știam carte eu. Cum să învăț pe altul dacă nu știu carte? Eram nebun! N-ai văzut? Numai prostii făceam.

Știi de ce nu mai vorbesc de fotbal? Mă obișnuiesc așa! Când se vor face vânzări de jucători, să mă sunați. În rest, nu mai vreau. Eram omul care vorbea în fiecare zi la televizor. Eu făceam, eu dregeam, mă pricepeam și la fotbal. Am greșit! Nu mai vreau”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga de la Digisport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -