Ion Marin: “La ora actuală nu e decât o singură cerință la Dinamo: să facem orice să adunăm puncte ca să evităm retrogradarea”

Ion Marin, fost jucător la Dinamo și Rapid, dar și antrenorul “câinilor” în mai multe rânduri, a fost invitatul zilei la emisiunea “Fluier Final”, cu Narcis Drejan.

În prezent selecționer la naționala U18, Ion Marin a vorbit despre situația de la Dinamo, despre obiectivele sale cu “tricolorii” mici, dar și despre perioada în care a fost fotbalist.

Antrenorul a declarat că Dinamo se află într-o situație critică, iar perioada de transferuri este una ratată, iar clubul din Ștefan cel Mare se va salva cu greu de la retrogradare în acest sezon.

“Se pare că este o perioadă de mercato ratată, o perioadă de transferuri, după părerea mea, ratată. E posibil să scape, nu știu, va fi foarte greu, foarte dificil, au o șansă cu înjumătățirea punctelor, mai au o șansă că până când se joacă play-out-ul mai sunt niște meciuri în campionat din care ei ar putea să adune ceva puncte, să pună acolo la zestre. Fiecare punct contează enorm în situația în care sunt la ora actuală. Să sperăm, cu acest antrenor care pare că are fler, se pare că e inspirat, că are mai multă experiență, să sperăm că obține rezultate și adună puncte.

Fac transferuri, dar peste 4 zile joacă meci de campionat cu Petrolul. Ce faci cu jucătorii care au venit azi? Iar dacă au venit niște jucători care acum nu s-au pregătit cu nicio echipă, înseamnă că ești în aer. Ori sunt jucători care s-au pregătit și sunt la un nivel să zicem acceptabil, ca măcar asta să poți să eviți. Pentru că va trebui să-i integrezi în echipă, nu știu facă vei reuși să creezi relații de joc într-un timp așa de scurt, măcar 2-3 săptămâni. Din păcate s-au adus jucători străini, nu s-a apelat la jucătorii din țară, îți dai seama că sunt mai multe lucruri de îndeplinit, ei să se acomodeze cu țara, cu condițiile, pe urmă să se acomodeze cu echipa, cu cerințele. La ora actuală nu e decât o singură cerință, să facem orice să adunăm puncte ca să evităm retrogradarea. Nu știu dacă acești jucători care au venit se vor conecta așa rapid la cerințele echipei Dinamo”, a declarat Ion Marin.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -