Ioan Ovidiu Sabău: “Ne gândim la play-off, să vedem cât de rapid reușim să fim o echipă. Ne interesează și Cupa României”

Ioan Ovidiu Sabău a revenit pe banca Universității Cluj, la 3 luni după ce a decis să facă un pas în Spate. Conducerea nu l-a mai dorit pe Toni Petrea, astfel că Sabău a acceptat din nou postul de antrenor principal.

În direct la Sport Total FM, tehnicianul a vorbit despre primul meci de la revenire, egalul cu Hermannstadt și despre obiectivele din acest nou sezon.

“Am cedat, parcă prea multă încredere, nici adversarul nu ne-a pus probleme, a fost lipsă de concentrare. Te adoarme, zici că nu se întâmplă nimic, ca e jocul câștigat și au fost acele 2-3 momente când le-am dat posibilitatea prin lovituri libere, cornere, ne-au surprins și a venit acea execuție.

Dar echipa a arătat bine, procupați, concetrați, se vede când te uiți la ei că vor să câștige, e un punct de plecare. Nu e atât de omogenă echipa, anul trecut erau niște relații de joc, aveam o identitate pe care trebuie încet încet s-o facem și acum, dar sigur compensăm prin valoare individuală. Important e că au rămas jucătorii de calitate umană și valoare fotbalistică, de la Bic, la Nistor, Chipciu, contează foarte mult astfel de jucători și oameni.

Ne gândim la play-off, obiectivul sunt locurile 7-9, așa e anul acesta, având în vedere că au plecat 4 jucători, dar să vedem cât de rapid reușim să fim o echipă. Dacă reușim să compensăm prin valoare individuală și să facem puncte, ne gândim.

Cupa României ne interesează, o tratăm foarte serios, chiar dacă mergem la Piatra Neamț și așa-s meciurile cu adversari mai modești, îi tratezi superficial, ei vin cu acea stare de spirit, dorință, că e meci televizat, că joacă cu o echipă de Liga 1. Va trebui noi să fim foarte umili, modești și să tratăm serios jocul și adversarul.

Foarte bun meci a făcut U Cluj cu CFR Cluj, foarte, foarte bun. Toți au jucat foarte bine, păcat de ultimele minute, acolo s-a făcut diferența. Probabil că un lot mai numeric, valoros, schimbările… Dar au făcut un joc special. Și atmosfera și jocul încântător din prima repriză, ritm, atitudine. Până la urmă s-a pierdut și din 6 meciuri avem doar 7 puncte și asta te doare ca sportiv. Dar încă e devreme și sper să acumulăm puncte”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -