Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat de urgență pe cord

Antrenorul Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale urgente la inimă. Incidentul a avut loc în timpul meciului în care echipa sa, UTA, se confrunta cu FCSB și a fost ulterior operat în cursul zilei de miercuri.

La vârsta de 61 de ani, Mircea Rednic a trecut prin momente dificile când a început să resimtă dureri în piept în timpul primei reprize a meciului cu FCSB. După ce inițial părea că își revine, a simțit din nou rău și a suferit un infarct. Acest incident a necesitat o intervenție rapidă și a dus la montarea unui stent pentru a restabili fluxul sanguin normal către inimă.

Conducerea echipei UTA a reacționat prompt și a transmis că Mircea Rednic a fost supus cu succes unei intervenții chirurgicale într-un spital din Arad. Conform comunicatului oficial, medicii au hotărât să îi monteze un stent și să îl supravegheze în cadrul Spitalului Județean pentru următoarele zile.

În urma acestei intervenții, antrenorul principal va necesita o perioadă de recuperare, iar conform conducerii clubului, se preconizează că va reveni la activitatea sa obișnuită alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de evoluția stării sale de sănătate.

Echipa UTA a câștigat meciul împotriva FCSB cu 2-1, dar victoria a fost umbrită de incidentul medical al lui Mircea Rednic. Echipa a transmis mesaje de susținere și încurajare pentru antrenorul lor prin intermediul rețelelor de socializare, dorindu-i sănătate și o recuperare rapidă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -