Călin Bibarț, primarul Aradului: “Mircea Rednic se simte bine, evident că e puțin slăbit, dar are o stare generală bună și un psihic foarte bun”

Mircea Rednic a suferit un infacrt miocardic în timpul meciului cu FCSB și, după ce a acuzat dureri în piept 2 zile la rând, a mers la spital, unde a și fost operat în cursul zilei de azi.

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, a scris UTA pe pagina de Facebook.

Călin Bibarț, primarul Aradului, i-a făcut o vizită lui Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei, și a declarat, în direct la Sport Total FM, că antrenorul se simte bine.

“Nu sunt medic, eu i-am făcut o vizită privată și nu m-am dus ca să mă fotografiez, ci să văd cum se simte. Se simte bine din declarațiile domniei sale și să sperăm să aibă recuperare cât mai rapidă. Evident că e puțin slăbit, a venit și medicul la un moment dat și au avut o discuție, mă bucur că are tonus bun. Dincolo de stare generală bună, are și un psihic foarte bun și la plecare, domnia sa m-a rugat să facem un selfie pe care să-l postez, că “eu nu pot răspunde la toate telefoanele și mesajele și cu ocazia asta dăm un semnal către suporteri, către iubitorii de sport că sunt într-o formă bună”. Asta a fost istoria postării”, a declarat Bibarț.

Călin Bibarț a vorbit și despre susținerea pe care o are pentru UTA Arad:

“Sunt în continuare un fan al fotbalului, dar aș minți să spun că față de anii tinereții mai sunt la fel, pentru că pe parcursul timpului dezamăgirile au fost din ce în ce mai mari, în linie cu performanțele sportive. Până la urmă evident că ții cu țara când joacă echipa națională sau cu echipa de club pe care o susții și nu e deloc plăcut să aibă rezultate proaste, pentru că nimeni nu-și dorește acest lucru. Să vedem, UTA a avut un rezultat bun la ultimul meci, i-am spus și domnului Rednic și anul trecut când s-au salvat de la retrogradare, că eu ca primar și ca arădean nu pot avea pretenția acum, dintr-o dată, să aibă performanțe deosebite, campionat, cupe, dar îmi doresc din tot sufletul să se mențină în prima ligă, fără emoții, să nu mai fim la coada clasamentului pentru că fiind în prima ligă, Aradul este pe harta fotbalistică a României, au loc meciuri importante în orașul nostru și nu în ultimul rând, avem un stadion nou, printre puținele din țară, dacă nu singurul construit din banii noștri, nu de la Guvern, și e păcat să nu găzduiască meciuri de Liga 1. Avem tot interesul și toată dorința să fie în prima ligă și sunt convins că așa va fi”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -