Interviu audio | Grigore Sichitiu are mare încredere în Rapid în acest sezon: “Au făcut 4 transferuri foarte bune!”. Ce a spus despre Horațiu Moldovan

Grigore Sichitiu a fost invitat telefonic la emisiunea “Execuții matinale” și a vorbit despre marea lui dragoste din fotbalul românesc, Rapidul. Fostul președinte din Giulești speră ca transferurile realizate de alb-vișinii în această iarnă să-și spună cuvântul încă din primul meci al anului, cu FCU Craiova.

Sichitiu urmărește în continuare cu mare atenție SuperLiga și spune că bătălia pentru titlul de campioană va fi mai intensă ca niciodată și se va da între 4 echipe.

“Nu cred că Rapidul va pierde acum, la început de an. Din ce am mai citit și am vorbit cu oamenii, au făcut 4 transferuri foarte bune. Nu văd cum ar putea să piardă cu FCU Craiova, dar fotbalul e imprevizibil. Eu vorbesc cu sufletul și inima.

După părerea mea, e prima dată când sunt 4 echipe care s-au dotat mai bine în perioada asta de iarnă și se vor bate până în ultima etapă pentru titlu: FCSB, CFR, Universitatea Craiova și Rapid. Din punctul ăsta de vedere, și FCSB a făcut niște transferuri care promit. 

Vom vedea. După părerea mea, e un campionat cu totul aparte în acest an. Niciodată n-au fost atâtea echipe în luptă directă pentru atingerea obiectivului final.”, a spus Grigore Sichitiu, la Sport Total FM.

Grigore Sichitiu a vorbit și despre Horațiu Moldovan, care este aproape de un transfer răsunător în La Liga. Real Betis și Atletico Madrid se luptă pentru semnătura portarului Rapidului, a cărui clauză este de 800.000 de euro.

“Pentru campionatul nostru, Horațiu este un portar foarte bun și ne-a ajutat la echipa națională. Nu mai zic de aportul pentru Rapid. În Europa însă, media de înălțime la portari este de 1.90 metri. Din păcate, el n-are talie, iar ieșirile pe centrări sunt mai reținute.

Clauza lui este ridicolă, 800.000 de euro, pentru un portar de echipă națională. Dar nimeni nu se gândea atunci. La noi, previziunile sunt mai greu de făcut.”, a mai declarat Sichitiu.

Ascultă aici interviul integral cu Grigore Sichitiu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -