Început de campionat cu probleme pentru Oțelul Galați: “Nu ne vom acoperi bugetul, dar vom face eforturi mari”

Antrenorul de la ASC Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 4 august, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre startul Ligii a 2-a și despre situația de la Oțelul Galați.

,,Începem campionatul puternic, cu multă speranță și vom încerca să ne atingem obiectivul. Nu va fi ușor, dintre cele 8 echipe care doresc play-off-ul dar suntem pregătiți, atât fizic și organizatoric, dar după cum știți în ultimul timp și financiar pentru că s-a alăturat combinatul Liberty Galați, eu sper să avem cât de cât o situație liniștitoare financiară. Este clar că nu ni se acoperă bugetul, dar noi facem eforturi foarte mari împreună cu Consiliul Local al Primăriei Galați, care sunt vechii noștri susținători care ne-au ajutat financiar.

Noi aducem oameni cu dorința de a ne revedea în prima ligă. Este o diferență mai mare față de Liga a 3-a, dar nu este una așa de mare încât să fim depășiți din punctul meu de vedere, pentru că am mai făcut achiziții, echipa pe care o conduc de mai bine de un an formează un grup unit și asta face diferența”, a spus Dorinel Munteanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -