Dumitru Dragomir nu iartă un jucător al FCSB-ului: “Se suie mingea pe el ca pe veveriță”

După ce FCSB a câștigat în fața celor de la Dunajska Streda cu scorul de 1-0, Dumitru Dragomir nu l-a iertat pe căpitanul roș-albaștrilor pentru prestația derizorie din teren. Fostul șef de ligă l-a criticat dur și pe Dawa, dar și Tamm, însă pentru Tavi Popescu a avut numai cuvinte de laudă.

„Sunt foarte bucuros de rezultat și de meci. Au alergat foarte mult, e foarte bine pregătită fizic FCSB. Miculescu, fricos un pic, așa e la început. Celălalt, Rusu, s-a bătut, e vârf de atac. FCSB avea nevoie de amândoi.

Schimbările au fost grozave, eu după 20 de minute îl schimbam pe Florinel Coman. Trebuie să-i schimbe postul, nu știu, Coman nu e ce trebuie acolo. Mi-a plăcut că au încercat să facă pressing și le-a ieșit de câteva ori, dar să nu creadă că au meci ușor la retur. E echipă bunicică Streda, nu e echipă rea. O să vedeți ce meci greu au cu ei în România. Mai greu decât azi!”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

De asemenea, Dumitru Dragomir l-a ironizat pe fundaşul Joyskim Dawa, însă îi apreciază calităţile fizice, iar despre Tavi Popescu a avut doar cuvinte de laudă.

„Dawa și Tamm sunt dezordonați, dar au calități fizice foarte bune. Dawa e în relații proaste cu mingea. Când vine mingea la el, se urcă mingea pe el ca pe veveriță. Dar, compensează cu calitățile fizice. Tavi Popescu a jucat tactic criminal azi!”, a mai spus Dumitru Dragomir, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -