Începe a 28-a ediție a Campionatului Mondial de handbal masculin

Campionatul Mondial de handbal masculin va lua startul astăzi în Polonia și Suedia. România va lipsi și la acest turneu final, la care vor participa nu mai puțin de 32 de echipe reprezentative.

Echipa reprezentativă a României de handbal masculin nu s-a mai calificat la un turneu final mondial tocmai din anul 2011, atunci când s-a clasat pe locul 19.

Cele 32 de echipe au fost împărţite în opt grupe, iar prima partidă va avea loc miercuri seară, la Katowice, între Polonia şi Franţa, în grupa B.

Componenţa grupelor este: Spania, Muntenegru, Chile, Iran (grupa A), Franţa, Polonia, Slovenia, Arabia Saudită (B), Suedia, Brazilia, Uruguay, Capul Verde (C), Ungaria, Islanda, Portugalia, Coreea de Sud (D), Germania, Serbia, Algeria, Qatar (E), Macedonia de Nord, Olanda, Norvegia, Argentina (F), Croaţia, Egipt, Maroc, SUA (G) şi Belgia, Danemarca, Tunisia, Bahrain (H).

Competiția, care începe azi cu meciul Franța-Polonia, este transmisă la tv în direct de Digi Sport și Prima Sport, conform prosport.ro.

Articole Similare

ZI DE PARIURI | Vine weekend-ul, este festin în marile campionate

Lăsăm în urmă prima etapă din faza grupelor cupelor europene și intrăm din nou în febra marilor campionate. Hai să-ți spunem câteva detalii despre...
- Advertisement -