Ilie Stan, debut cu trofeu în Oman: “Supercupa este pentru prima dată obținută în istoria clubului”

Ilie Stan, antrenorul celor de la Al Seeb Club, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 20 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția clubului din Oman.

,,Echipa venea după un campionat și o cupă câștigată, și era nevoie de o continuitate pentru că aveau ca obiectiv și Supercupa Omanului. Supercupa este pentru prima dată obținută în istoria clubului, deci cu atât a fost mai bună această realizare și pentru faptul că aveam nevoie de un trofeu aici în zonă. Am câștigat cu 2-0, a fost bine pentru că la început mi-a fost foarte greu să cunosc toți jucătorii, pentru că am foarte mulți jucători la echipa națională, jucători talentați și cu personalitate. Am venit la echipă înainte cu o lună și jumătate a acestui joc, am avut câteva jocuri amicale și am reușit să-i aduc pe toți la un numitor comun, atât fizic, cât și tactic și am reușit să câștig această supercupă, pe care de acum încolo sper că ne va motiva. 

Ieri am avut primul meci în campionat, am câștigat cu 3-0, un joc bun, bine înțeles că mai avem mut de lucru, pentru că pe data de 5 septembrie jucăm în Cupa Asiei, cu Al Arabii din Kuweit, însă până la acel joc vom mai avea două jocuri în campionat, însă sperăm că o să fim pregătiți să trecem de AL Arabii.

Am venit aici pentru că aici mi-am început cariera ca antrenor principal, în anul 2003. După ce am avenit aici, după aproximativ 19 ani, nu-mi venea să cred cât de mult s-au dezvoltat în toate domenii de activitate, nu numai în sport, în economie mai ales, este totul la superlativ. Pentru mine a fost o surpriză frumoasă unde am revenit, mai ales la nivel de condiții. Ai tot ce îți trebuie, nu îți lipsește nimic și asta mă motivează, și îmi dă putere ca în viitorul apropiat să-mi îndeplinesc obiectivele pe care mi le-am propus. 

După fiecare meci încerc să mă relaxez și merg aici în zonă, unde ai de toate, ai sală de forță, ai marea, ai jacuzzi, saună, spa, este ceva extraordinar. Cred că poate reușeșc ceea ce mi-am propus de foarte mulți ani, să sparg acest plafon, pentru că am muncit foarte mult și sunt sigur că îmi va da după munca și credința pe care o am, să câștig trofee. Aici în zona golfului trofeele îți aduc oferte, dar cel mai important îți aduc continuitate.

Am aproape toți jucătorii din Oman, am doar doi străini, un mijlocaș din Nigeria și un atacant din Ghana, dar poți folosi la prima superligă, doar 4 străini”, a spus Ilie Stan la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -