Horațiu Moldovan se gândește să plece de la Rapid în iarnă: “Dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot gândi să fac pasul afară”

Rapid a încheiat anul cu o remiză, scor 0-0, contra Farului, iar imediat după meci, Horațiu Moldovan a vorbit despre parcursul echipei sale, dar și despre viitorul său.

Portarul naționalei a declarat că rezultatul de la Ovidiu este unul echitabil și că Rapid trece printr-un moment greu, fără victorii în ultimele 7 etape. De asemenea, Moldovan a spus că se gândește să plece de la Rapid dacă va primi o ofertă bună în pauza de iarnă.

„Cred că e un rezultat echitabil. Ambele echipe au avut ocazii. Am întâlnit o echipă foarte bună. E campioana României, domnul Hagi merită tot respectul pentru ce face aici. Vreau să-i urez succes.

Am văzut doar faza cu Budescu, cred că a fost fault. În rest, nu vreau să comentez.

Trecem printr-un moment greu, era necesară această pauză. Nu am reușit să câștigăm de 7-8 etape. Trebuie să le cerem scuze suporterilor, pentru că le promiseserăm locurile 1-3. O să ne pregătim foarte bine în cantonamentul care urmează și cred că la final o să ne bucurăm. Se vor înjumătăți punctele și în play-off e posibil orice.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Voi sta cu familia și dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot gândi să fac pasul afară. A fost un an încărcat. Am avut la echipa națională rezultatele pe care mi le doream. Am avut prestații destul de bune și la Rapid.

Mă bucur că am terminat acest an sănătos și mă concentrez doar pe ce urmează”, a declarat Moldovan.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -