Helmuth Duckadam nu vrea să mai audă de FCSB: “Cât timp nu îi interesează performanță și nu le pasă de suporteri, o să mă abțin să vorbesc de FCSB. N-o să mă mai agit”

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB, e în conflict cu patronul Gigi Becali și spune că nu vrea să mai audă de echipa condusă de acesta. Fostul mare portar al Stelei a vorbit, la Sport Total FM, despre nivelul fotbalului românesc la ora actuală și despre viitorul la nivel de cluburi.

“Am luat o anumită hotărâre. Atât timp cât pe cei de la FCSB nu îi interesează perfomanța și de suporteri, nu văd de ce m-ar interesa pe mine ce se întâmplă acolo. În consecință, o să încerc să mă abțin să mai vorbesc de FCSB. N-o să mă mai agit atât, pentru că îmi doream ca echipa să ajungă unde a fost în urmă cu 5 ani.

În condițiile date, e aproape imposibil. Am văzut unde ne aflăm cu fotbalul, la toate nivelurile. Am spus-o zilele trecute. Suntem în urna a treia valorică și ne îndreptăm spre a patra, și la nivel de echipă națională, și la nivel de club, pentru că am reușit cu o singură echipă să ajungem în Conference League. Ăsta e nivelul la ora actuală”, a spus Duckadam.

Întreaga discuție poate fi ascultată mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -