Haos la Brazilia – Argentina, meciul a fost abandonat. Agenții sanitari au intrat pe teren pentru că 4 jucători au încălcat protocolul Covid

Meciul dintre Brazilia și Argentina a fost abandonat, după ce agenții sanitari brazilieni au pătruns pe teren în timpul partidei pentru a-i împiedica pe 4 fotbaliști argentinieni să evolueze. Se pare că fotbaliștii oaspeți au încălcat protocolul Covid impus de autorități.

Emiliano Buendia, Emiliano Martinez (Aston Villa), Giovani Lo Celso și Christian Romero (Tottenham) sunt fotbaliștii care au declanșat momentele nemaivăzute la Sao Paolo.

Brazilia a inclus Anglia pe lista roșie a țărilor cu risc ridicat de transmitere Covid-19, iar cei 4 au venit direct de la echipele de club, astfel nu puteau să evolueze, fiind nevoiți să efectueze o perioadă de carantină.

Potrivit presei din Argentina, cei 4 jucători au oferit date false când au intrat în țară și au declarat că nu s-au aflat în Marea Britanie în ultimele 14 zile, pentru a evita carantina. Acesta a fost motivul pentru care agenții sanitari au pătruns pe teren, pentru că anterior exista un acord încheiat între cele 10 ţări din zona CONMEBOL pentru a le permite jucătorilor să circule şi să participe la meciurile din preliminarii în cadrul bulei sanitare.

După mai multe minute de discuții, argentinienii au părăsit terenul, iar meciul a fost abandonat oficial.

„Ca urmare a deciziei arbitrului, meciul organizat de FIFA între Brazilia și Argentina care contează pentru calificările din Cupa Mondială este suspendat. Arbitrul și observatorul vor raporta către Comitetul Disciplinar al FIFA, ceea ce va determina următorii pași. Calificările reprezintă o competiție FIFA, toate măsurile vor fi luate de acea instituție”, se arată într-un comunicat COMNEBOL.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -