Ce a vorbit Messi cu agenții sanitari brazilieni, când aceștia au intrat pe teren la derby-ul cu Argentina

Meciul dintre Brazilia și Argentina, din calificările pentru Cupa Mondială din 2022, a fost abandonat, după ce agenții sanitari au pătruns pe teren pentru a-i împiedica pe 4 fotbaliști argentinieni să evolueze.

Aceștia ar fi încălcat protocolul Covid-19 și, deși au venit din Anglia, de la echipele de club, ar fi oferit date false cu privire la țara de origine. Jucătorii argentinieni au vrut să evite carantina, zona din care au făcut deplasarea fiind inclusă de Argentina pe lista roșie.

Încă este neclar de ce Emiliano Buendia, Emiliano Martinez (Aston Villa), Giovani Lo Celso și Christian Romero (Tottenham) au recurs la această metodă, pentru că exista un acord încheiat între cele 10 ţări din zona CONMEBOL pentru a le permite jucătorilor să circule şi să participe la meciurile din preliminarii în cadrul bulei sanitare.

Presa spaniolă a aflat ce au vorbit cei aflați pe teren în haosul creat.

Juninho Pernambucano, director sportiv: Nu au procedat cum trebuie, dar ei avertizaseră deja jucătorii, i-au informat.

Leo Messi: Nu a fost niciun avertisment. Suntem aici de 4 zile. De ce nu au venit din prima zi?

Juninho Pernambucano: Ba nu, te contrazic Messi, să știi că au fost avertizați.

Tite, selecționerul Braziliei, către Messi: Ție nu ți-au spus nimic?

Leo Messi: Nu.

Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei: Juninho, de ce nu au venit la hotel? De ce nu i-au luat de acolo? Conmebol a anunțat că putem juca. Așa că nu căuta motive acolo unde nu există.

Messi: Suntem aici de câteva zile, de ce ați așteptat ca meciul să înceapă? De ce nu am fost preveniți? Acum a ieșit un scandal, se uită toată lumea la noi. Trebuiau să dea un avertisment, de ce nu au venit la hotel?

Lionel Scaloni, selecționer Argentina: Asta nu mai are nicio legătură cu fotbalul. Vin și ne pun în față o hârtie, este doar o foaie de hârtie.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -