Mirel Rădoi mai pierde un jucător. 5 fotbaliști din lotul de 26 au devenit indisponibili la meciurile din septembrie

Mirel Rădoi s-a confruntat cu probleme de lot pentru cele 3 meciuri ale lunii septembrie, contând pentru calificările la Cupa Mondială din 2022. Nu mai puțin de 5 jucători din cei 26 convocați au părăsit cantonamentul naționalei.

Lui Florin Tănase, Denis Alibec și Denis Drăguș, accientați, dar și lui Dorin Rotariu, depistat pozitiv cu Covid-19, li se alătură portarul Marian Aioani, de asemenea accidentat.

“Astăzi, portarul Marian Aioani, convocat în premieră la nivelul primei reprezentative, părăsește cantonamentul, nefăcând parte din lotul pentru Macedonia de Nord.

Marian a suferit o accidentare în pregătire, entorsă la glezna dreaptă, iar investigațiile coordonate de staff-ul medical al naționalei, efectuate în această dimineață, au dus la concluzia că acesta nu este disponibil pentru meciul de miercuri.

Multă sănătate și recuperare rapidă, Marian!”, a transmis FRF.

România a obținut 6 puncte în primele 2 meciuri ale lunii septembrie, 2-0 cu Islanda, în deplasare, și 2-0 cu Liechtenstein, pe Arena Națională. Naționala a urcat pe poziția a treia în grupa J și rămâne cu șanse reale de calificare la Cupa Mondială din Qatar din 2022.

Clasamentul grupei J

1. Germania 12p
2. Armenia 10p
3. România 9p
4. Macedonia de Nord 8p
5. Islanda 4p
6. Liechtenstein 0p

România va mai juca cu Macedonia de Nord (8 septembrie, deplasare), Germania (8 octombrie, deplasare), Armenia (11 octombrie, acasa), Islanda (11 noiembrie, acasa), Liechtenstein (14 noiembrie, deplasare).

Primul loc din fiecare grupă de califică direct la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, iar ocupantele locurilor 2 vor trece prin două tururi de baraj.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -