Haos după Rapid – CSU Craiova | Oltenii, evacuați prin parcare

A dat norocul peste olteni, chiar în prelungiri. Meci dramatic, CSU Craiova a marcat 2 goluri în aproximativ 8 minute și au oprit invincibilitatea giuleștenilor. Din acest motiv, fanii rapidului au reacționat vehement. Aceștia au aruncat cu scaune și sticle din tribune.

Fanii Rapidului au început să arunce din tribune cu obiecte către cei de la Craiova, rămași pe gazon și după finalul meciului pentru a sărbători victoria cu fanii care au făcut deplasarea la București.

Din cauza situației cauzate de suporteri, fotbaliștii Universității Craiova nu au putut accesa tunelul care duce la vestiare, așa că au fost forțați să părăsească gazonul, cu ajutorul jandarmilor, pe la locul rezervat ambulanței, ulterior ajungând în parcare și la vestiare.

La un moment dat, Laurențiu Reghecampf era pe cale să fie lovit de un obiect aruncat din tribune.

,,Chiar dacă au fost incidente, mă bucur să văd o asemenea atmosferă, era păcat să nu ai astfel de fani pe stadion”, a recunoscut Laurențiu Reghecampf, la DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -