Grigore Sichitiu anticipează o victorie a Rapidului cu FCSB: “Dacă vă uitați în istoria derby-urilor, Rapid, când era destul de prost clasată, bătea echipele de pe primul loc, Steaua și Dinamo”

Rapid va întâlni FCSB la finalul acestei săptămâni, iar duelul se anunță extrem de disputat, având în vedere că giuleștenii se află într-o formă bună, pe locul 3, iar FCSB este liderul Superligii.

Grigore Sichitiu a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre derby-ul dintre cele două formații, acesta afirmând că meciul va fi unul imprevizibil și chiar dacă Rapid nu joacă la fel de bine în deplasare precum o face acasă.

“Am jucat multe derby-uri cu Steaua, cu Dinamo, pe timpul când eram la Rapid. Un debry e întotdeauna un meci special, în care nu e nevoie să motivezi jucătorii în timpul săptămânii. Este un meci în care fiecare jucător se gândește să dea tot ce e mai bun. De aceea, dacă vă uitați pe istoria derby-urilor în București, vorbesc de Rapid, când era destul de prost clasată, bătea echipele de pe primul loc, Steaua și Dinamo. Din punctul aceste de vedere rezultatul este imprevizibil și eu mă aștept ca într-adevăr să existe această surpriză care mereu s-a întâmplat, pentru că meciul de aseară a fost un meci foarte bun.

Cu ritm, în care ambele echipe au încercat să ajungă în cele 2 careuri, pot să vă spun că în zona de finalizare, la ambele echipe, se apropie de media europeană, peste 25-30 de prezențe ale fiecărei echipe, ceea ce este un lucru foarte bun. Adică nu s-a stat să se lălăie cu posesia la centrul terenului, e un lucru bun pentru că lumea vine la stadion și d-aia atmosfera aia fantastică a suporterilor i-a împins, că lumea pentru asta vine, să vadă șuturi, goluri, luptă în careu. Asta este esențial și din punctul ăsta de vedere e unul dintre meciurile foarte bune ale fotbalului nostru”, a declarat Sichitiu.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -