Claudiu Tudor, după remiza cu FCSB: “Echipa a arătat că poate și asta se datorează fanilor. La 2-1 stadionul a luat-o razna, se comportau mai rău ca în Anglia”

Petrolul Ploiești a obținut un punct important contra liderului FCSB, chiar dacă echipa lui Florin Pârvu a fost condusă cu 2-0 imediat după pauză.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a vorbit, în direct la Sport Total FM despre remiza obținută pe “Ilie Oană”. Acesta a spus că rezultatul este unul bun, iar revenirea se datorează în special fanilor, care au pus o presiune incredibilă pe FCSB.

“Luând în calcul și absențele pe care le-am avut, Hanca a ieșit în prima repriză, nu l-am avut pe Țicu, Musi, să zicem că nu l-au avut nici ei pe Coman și a fost un echilibru. După un 2-0 în care știm ce înseamnă să iei un gol în minutul 1, îți pune plumb în picioare, te redresezi puțin la pauza, poatre printr-un speech al antrenorului, ieși și se face 2-0. Îți taie iar elanul. Totuși, echipa a arătat că poate și aici cred că se datorează și spectatorilor, pentru că la 2-1 stadionul a luat-o razna. Orice atingere, orice fază, se comportau mai rău ca în Anglia și asta a apăsat pe echipa FCSB-ului. S-a văzut, au cedat și s-au baricadat în careu. La un moment dat aveam corner de pe stânga, de pe dreapta, a fost clar o dominare în repriza a doua și ne bucurăm enorm că am putut să luăm un punct.

Nu neapărat că acest punct a fost imens, mare, am câștigat campionatul, ne-am salvat de la retrogradare, nu, pur si simplu importanța lui a fost această revenire de la 2-0 și emulația care s-a creat cu suporterii, asta am câștigat. Încă o dată arătăm că suntem mai puternici ca niciodată și că suntem uniți”, a declarat Claudiu Tudor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -