Gigi Becali vrea să renunțe la FCSB. A stabilit prețul de vânzare al clubului, iar suporterii caută investitori

Gigi Becali a intrat în “război” direct cu fanii de la Peluza Nord după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, iar situația de la club pare că scapă de sub control.

Ultrașii au vandalizat reședinta patronului de la FSCB, dar și baza de la Berceni, iar Gheorghe Mustață, liderul galeriei, spune că nu vor mai accepta niciun antrenor și că ultima decizie “a pus capac la toate”.

”Nu se poate așa ceva! Decizia asta ne-a pus capac la toate. Am vorbit cu Edi, iar el ne-a confirmat că a plecat. Din acest moment noi nu vom mai susține pe niciun antrenor pe care Gigi Becali îl va aduce. Gata! Ne-a ajuns.

Noi îl avem la echipă pe Gigi Becali, cel care el este totul. E patron, antrenor, doctor, maseur, cred că dacă poate se bagă și fotbalist. El face totul, el e antrenorul. Ne-a ajuns. Să îl dai afară pe omul care a făcut rezultate foarte bune până acum e prea mult”, declara Gheorghe Mustață, pentru Prosport.

Prezent la baza de la Berceni în această dimineață pentru a-și lua la revedere de la Edi Iordănescu, Mustață a avut o discuție telefonică aprinsă cu Gigi Becali, care spune că vrea să vândă clubul pentru 10 milioane de euro, fără jucători.

”O dai cu 10 milioane? O să vorbesc și eu cu investitori! Să vedem. Noi te respectăm și tu ne jignești, ne umilești! De ce mă trimiți la CSA? De ce ne trimiți la CSA? Pentru mine, asta este Steaua! Tu de ce nu te duci? Du-te la Dinamo, și așa ți-au propus.

Deci 10 milioane, ultimul preț? O să găsim investitor. Fără jucători, 10 milioane, ok. Și așa i-ai distrus! Plângeau în vestiar”, a declarat Mustață.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -