Giedrius Arlauskis își va continua cariera în Liga 1! Mutarea pregătită pe ultima sută de metri

UTA Arad este amenințată cu retrogradarea, după un șir de evoluții sub așteptări avute în acest sezon. Arădenii sunt pe penultimul loc în clasament, la șase puncte în fața celor de la CS Mioveni, conform digisport.ro.

Totuși, ”Bătrâna Doamnă” vrea să rămână în Liga 1 și în următorul sezon, motiv pentru care vor să forțeze până la finalul campionatului.

Prestațiile celor doi portari din lotul echipei, Florin Iacob și Dragoș Balauru, nu l-au mulțumit pe Laszlo Balint, astfel că UTA Arad ar putea transfera un nou portar până la încheierea perioadei de transferuri.

Conform celor de la Special Arad, ar fi vorba chiar de Giedrius Arlauskis (35 de ani), cel care s-a despărțit recent de Universitatea Craiova, după gafa din meciul cu Farul, scor 1-2.

Goalkeeper-ul lituanian care și-a reziliat contractul cu formația din Bănie a fost în discuții cu formația arădeană, însă pretențiile sale salariale au fost considerate mult prea mari de oficialii echipei. Totuși, discuțiile nu s-au încheiat, dar rămâne de văzut dacă mutarea se va concretiza.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -