Gheorghe Tadici:,,Meciul cu Austria ne va da un răspuns în ce stadiu de pregătire ne aflăm”‘

Faimosul antrenor de handabal, Gheorghe Tadici, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 7 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre victoria naționalei feminine de handbal cu Insulele Feroe. 

,,Cristina Neagu este o jucătoare importantă în orice angrenaj, fie la echipa de club, fie la națională, dar se întâmplă uneori ca anumite jucătoare să nu mai poată să evolueze. În momentul de față, Rusia joacă fără 10 jucătoare care au jucat în această vară la Olimpiadă, inclusiv primii doi portari.

Jocul nostru trebuia să fie un joc colectiv, nu a avut viteză deoarece au contraatacuri fost acțiuni, acțiunii de faza a doua foarte puține, iar în atacul pozițional a fost puțin cam lent. Cred că echipa a intrat puțin deconcentrată și relaxată, știind că joacă cu o echipă din lumea a 2-a. Urmează un joc mai aproape de adevăr în Austria, unde ne vom da seama în ce situație sau în ce stagiu de pregătire ne aflăm. Campionatul se desfășoară destul de greoi, două etape se joacă și două săptămâni se face pauză, deci e greu să faci un campionat și să menți jucătoarele într-o formă sportivă bună și acceptabilă pentru competiție. Nu se punea problema în mod normal aici, chiar dacă rezultatul de la pauză nu ne onorează. Meciul cu Austria, de duminică, ne va da un răspuns în ce stadiu de pregătire ne aflăm, înainte de Campionatul Mondial. Noi am avut jucătoare cu multă experiență, deci ceea ce s-a întâmplat în ultimele 10 min. din prima repriză, nu e normal, dar cred că au intrat lipsite de concentrare și relaxate, știau că rezultatul nu poate fi periclitat”, a spus Gheorghe Tadici la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -