Gestul lui Radu Drăgușin i-a impresionat pe englezi: “Asta demonstrează ce caracter are!”

Radu Drăgușin i-a impresionat pe jurnaliștii englezi cu gestul său din meciul Tottenham – Brighton 2-1, din etapa a 24-a din Premier League. Fundașul român a fost lăsat pe bancă de Ange Postecoglou, însă tot a reușit să iasă în evidență.

S-a întâmplat în minutele de prelungire ale partidei de la Londra, când Brennan Johnson a marcat golul victoriei pentru Spurs.

A avut loc o “explozie” de bucurie pe stadionul londonez, iar camerele TV l-au surprins pe Radu Drăgușin în timp ce sare de pe bancă și sprintează la marginea terenului pentru a se bucura alături de colegii săi.

Bucuria uriașă și spiritul de echipă arătate de Drăgușin i-au impresionat pe jurnaliștii englezi. Football London i-a dedicat un articol, în care internaționalul român a fost lăudat pentru caracterul său.

“Momentul cu Radu Drăgușin în prim-plan a demonstrat de ce Tottenham este în creștere cu Ange Postecoglou. Tânărul jucător român s-a adaptat bine la Tottenham, în ciuda faptului că multe lucruri s-au schimbat pentru el în ultima lună. 

Radu Drăgușin ar putea fi iertat pentru că a avut momentul său de ezitare înaintea transferului la Tottenham, în urmă cu exact o lună. În ciuda progresului său rapid de la Genoa și a laudelor primite, Drăgușin știe că transferul este un pas mare și că va avea nevoie de un timp de adaptare. 

Faptul că Postecoglou a schimbat sistemul și a folosit 3 fundași în momentul în care l-a introdus pe teren a arătat că managerul vrea să-l ajute să se adapteze mai repede în Premier League. 

Drăgușin este foarte fericit în acest grup și se simte suficient de confortabil încât să sprinteze pe teren, în fața celor 61.455 de fani, pentru a se bucura alături de colegul Johnson, care tocmai decisese soarta meciului. 

Ar putea fi unul dintre aspectele minore într-o bucurie imensă, dar demonstrează exact ce caracter are Radu Drăgușin și ceea ce construiește Ange Postecoglou aici.”, a notat Football London.

De la transferul la Tottenham, Radu Drăgușin a prins numai câteva minute, în 3 meciuri.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -