FRF e gata să aducă noul selecționer. Burleanu și Stoichiță au mers la Cluj-Napoca să-l convingă pe Dan Petrescu

Cei din Federația Română de Fotbal sunt deciși să rezolve problema selecționerului, după plecarea lui Mirel Rădoi. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță se află la Cluj-Napoca pentru a discuta și a-l convinge pe Dan petrescu să preia naționala, conform DigiSport.

Dan Petrescu a declarat, la conferința de presă de dinaintea meciului, câștigat de CFR Cluj cu 2-0, că nu știe nimic despre o posibilă ofertă a FRF.

”Despre acest subiect aș vrea să spun că nu m-a căutat nimeni și că nu m-am întâlnit cu nimeni de la Federație. Punct! Am fot clar. Nici conducerea nu mi-a transmis nimic”, a răspuns Dan Petrescu.

“Bursucul” a mai fost pe lista scurtă a FRF și în 2017, când venise antrenor la CFR Cluj. Totodată, tehnicianul s-a declarat deranjat anterior atunci când FRF nu l-a căutat când era liber de contract și a spus că nu este problema sa că federația caută selecționer.

Actualul contract cu ardelenii se întinde pe 3 ani, iar clauza de reziliere ar fi de 400.000 de euro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -