Fost atacant al Craiovei Maxima, internat în stare gravă

Marian Bîcu (63 de ani), fostul atacant al Craiovei Maxima, în perioada 1981-1986, cu 170 de prezențe în tricoul Științei, și 60 de reușite, se află în stare gravă, la Spitalul Județean din Craiova.

Bîcu a suferit un AVC, luni dimineața, la ora 4:00, și i-a fost afectată întreagă parte stânga, conform afirmațiilor făcute de membrii familiei. Soția lui Marian Bîcu stă alături de fosta glorie lipită de patul de spital, iar fata lor, căsătorită în Emirate, a ajuns în Craiova.

“Da, este adevărat, Marian Bîcu, nașul meu, a suferit un AVC, iar starea lui nu este prea bună. Este internat la spitalul Județean din Craiova, la etajul 9, dar nu știm ce să facem. Cred că trebuie să-l ajutăm cumva, să-l aducem la București, să afle și colegii săi din Craiova Maxima. Cu siguranță ar fi mai bine să-l transportăm cu asistență la București, poate ne aude cineva, să ne ajute“, a declarat Costi Băltărețu, finul lui Marian Bîcu, și el fost fotbalist.

Cine este Marian Bîcu

Marian Bîcu (n. 21 aprilie 1960) a jucat la Universitatea Craiova, Jiul Petroșani și Hapoel Beer Sheva, în Israel. În sezonul 1985-1986 a marcat 25 de goluri, fiind cel mai bun marcator al Universității Craiova și al treilea marcator în acea ediție de Liga I, după Gheorghe Hagi și Victor Pițurcă. În sezonul 1990–91 a înscris 17 goluri pentru Jiul Petroșani, cel mai bun marcator al echipei și al doilea în topul golgeterilor în Liga I, după Ovidiu Hanganu.

autor: Narcis Drejan

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -