Cornel Șfaițer se așteaptă la o luptă încinsă în Play-Out: “Va fi destul de complicat”

Cornel Șfaițer a tras concluziile la finalul sezonului regular din SuperLiga. Invitat telefonic la emisiunea “Execuții matinale”, președintele lui Poli Iași a comentat remiza înregistrată de echipa sa pe terenul Oțelului Galați, scor 1-1, și a vorbit despre lupta din Play-Out.

Formația din Copou va începe Play-Out-ul de pe locul 6, cu 17 puncte rămase după înjumătățire.

Cornel Șfaițer se așteaptă să fie o luptă extrem de strânsă și echilibrată în cursa pentru evitarea retrogradării.

“Va fi un Play-Out destul de interesant, foarte strâns, dar cu jocuri nu prea spectaculoase. Mă uitam și la Galați aseară (n.r. – Oțelul – Poli Iași 1-1), un meci destul de șters, cu puține faze de poartă, cu un joc de luptă, la finalul căruia am remizat.

N-am știut să gestionăm nici noi avantajul creat în prima repriză. N-am dat nicio șansă adversarului la început, dar ușor, ușor am cedat și am remizat. Era importantă pentru noi o victorie, ne doream, dar n-am putut mai mult. Știam că vom avea o misiune destul de dificilă la Galați, dar până la urmă e bine că n-am pierdut.

Mergem înainte, trebuie să ne îndeplinim obiectivul. Toate vecinele noastre de clasament din Play-Out doresc să progreseze în SuperLigă și va fi destul de complicat. Cred că toți suntem de acord că e un campionat ciudat, cu echipe care vor să-și protejeze avantajul încă de la începutul meciului, să nu primească gol.

Au fost și jocuri frumoase în sezonul regular, cum a fost Poli Iași – Rapid (n.r. – scor 3-1). Un joc pe contre, un joc frumos. S-au schimbat lucrurile din iarnă. Și Botoșani a arătat altceva, și Dinamo a venit din spate și s-a văzut calitatea noilor jucători aduși. Vor fi foarte multe meciuri interesante.”, a spus Cornel Șfaițer, la Sport Total FM. 

Ascultă aici interviul integral cu Cornel Șfaițer:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -