Florin Pârvu, după finalul nebun de la Botoșani – Petrolul: “E prima dată când am un asemenea meci, interzis cardiacilor. Eu zic că meritam victoria”

Petrolul Ploiești a remizat în deplasare, scor 1-1, cu FC Botoșani, după un final de partidă nebun. Ploieștenii au avut un gol anulat de VAR pe motiv de ofsaid și un penalty ratat de Gicu Grozav la ultima fază.

Florin Pârvu, antrenorul prahovenilor, spune că n-a mai trăit niciodată un asemenea meci, pe care în cataloghează ca interzis cardiacilor. Acesta a declarat, în direct la Sport Total FM, că echipa sa merita victoria și, deși echipa a arătat bine, e dezamăgit ca a acumulat doar 2 puncte în 2 etape.

“N-am prea dormit, am ajuns spre 3 jumătate dimineața, m-am gândit la multe pe drum. E prima dată când am un asemenea final de meci, interzis cardiacilor aș putea spune. Eu zic că meritam victoria, pe tot parcursul jocului am fost echipa mai prezentă, am stat mai bine fizic, din punctul meu de vedere. Din păcate nu am reușit să câștigă. Am avut înainte de acel penalty ratat de Gicu un gol marcat. Acum știți cum e, VAR-ul a tras liniile și a părut că e un ofsaid. Am revenit, am crezut până în ultimul minut. Din păcate am ratat penalty, dar per total sunt mulțumit de atitudinea băieților, că am crezut, că am avut multe ocazii și nu știu câte echipe vor avea atâtea ocazii la Botoșani. Asta vine după un joc bun al nostru. Dezamăgirea este că după 2 etape avem doar 2 puncte. Și în prima etapă am ratat penalty, e vorba de ghinion aici, sunt foarte buni executanți Budescu și Grozav. N-au reușit acum, dar cu siguranță vor mai executa și eu cred că vor marca.

E un început de sezon, e clar că echipele încă se caută, încă sunt probleme din punct de veere fizic, sunt jucători care probabil au venit târziu față de ceilalți. Este și această căldură, noi am jucat la 18:30 ambele meciuri, foarte cald la nivelul solului, echipa face un efort fantastic, nu numai noi, dar și ceilalți. E un început de sezon, dar cred că ritmul competiției va crește și va fi bun.

Ca să ne acomodăm facem antrenament și la ora jocului, chiar dacă facem și dimineața. E foarte dificil să gestionezi lucrul acesta, pentru că astea sunt orele de disputare și trebuie să ne obișnuim, asta e perioada, trebuie să suferim acum și cu siguranță o să fie bine”, a declarat Florin Pârvu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -