Florin Manea, ultimele detalii legate de transferul lui Radu Drăgușin: “Nu poți să refuzi!”

Florin Manea a oferit ultimele detalii legate de posibilul transfer al lui Radu Drăgușin la Tottenham.

Presa internațională anunță că fundașul român de la Genoa se află aproape de un super-transfer în Premier League. Agentul fotbalistului a explicat că, momentan, nu s-a ajuns la nicio înțelegere, însă există interes din partea mai multor cluburi.

“Încă nu e gata nimic. Trebuie să se înțeleagă cine s-o înțelege cu Genoa, mai întâi. Apoi o să intru și eu în acțiune. (N.r. – A primit ofertă oficială de la Tottenham?) Nu știu, din ce am înțeles ar fi fost o ofertă. Era o diferență de preț și o să se mai discute. Cu mine n-a vorbit nimeni deocamdată.

(N.r. – Radu e hotărât să facă pasul?) Sincer, era puțin îndoit să plece la jumătatea sezonului. Dar dacă unul dintre cluburile vehiculate te ofertează… vorbim de niște cluburi mari. Nu poți să refuzi, din punctul meu de vedere. Nu ți se întâmplă în fiecare zi să ajungi să joci în Premier League la oricare din primele 6 echipe. Orice se poate întâmpla până în momentul în care se semnează. Există interes de la mai multe cluburi. 

Nu în fiecare zi se discută de un român să se vândă cu 30 de milioane. Ar fi un record pentru România. Dacă la 21 de ani te vinzi cu 30, înseamnă că la 26 te vinzi cu 80-100.”, a spus Florin Manea, la emisiunea “Fluier final”, de la Sport Total FM.

Radu Drăgușin, program spartan la Genoa: “Era normal să ajungă la nivelul ăsta!”

Florin Manea a dezvăluit ce i-a spus lui Radu Drăgușin înaintea meciului cu Inter, în care fundașul de 21 de ani a reușit să marcheze superb cu capul.

În plus, impresarul a vorbit despre programul “spartan” de antrenament pe care Drăgușin îl are în fiecare zi la Genoa.

“Înainte de meciul cu Inter, am pus cea mai mare presiune pe el. I-am spus ‘Băi, toate cluburile care te vor sunt la meci. Toate cluburile sunt cu ochii pe tine’. Cea mai mare presiune posibilă. Ați văzut rezultatul? A jucat impecabil, nu numai că a marcat. Se hrănește cu asta. Mi-a spus ‘Îmi place presiunea, îmi place că mă responsabilizează și mă concentrez mai bine’. E atipic pentru un jucător român.

Eu știam ce o să devină. Am văzut munca din spatele a ceea ce se vede la televizor. Pleacă de acasă la 9 dimineața, face o oră și jumătate sală, face antrenamentul cu echipa, apoi mai stă o oră pe teren cu antrenorii să lucreze picior stâng sau ce deficiențe are. După aceea mai bagă o oră sală, apoi face două ore de recuperare. Iese la 4 în fiecare zi. Știind și cum mănâncă și cum se odihnește, era normal să ajungă la nivelul la care este.”, a mai declarat Florin Manea.

Ascultă aici interviul integral cu Florin Manea:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -