Florin Manea nu îl iartă pe Florin Răducioiu după ce l-a făcut “cioban” pe Radu Drăgușin: “Ca analist, ești prost rău!”

Florin Manea i-a oferit o nouă replică lui Florin Răducioiu, după ce fostul atacant al naționalei României a avut un discurs acid la adresa lui Radu Drăgușin.

Răducioiu consideră că Drăgușin nu merita să fie desemnat fotbalistul anului 2023 în România, în ancheta GSP, în ciuda faptului că fundașul de 21 de ani a avut evoluții sclipitoare la Genoa în sezonul actual.

Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?”, a fost declarația care l-a înfuriat pe Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin.

Răspunsul lui Manea n-a întârziat să apară. În cadrul emisiunii “Fluier final”, de la Sport Total FM, agentul a adus aminte că inclusiv Chiellini și Gilardino l-au lăudat pe Drăgușin în urma prestațiilor solide din Serie A.

“Eu zic că a fost o chestie de răutate. Poți să spui că nu îți place și că îl voiai pe Alibec să iasă (n.r. – fotbalistul anului în România). Da, e părerea ta, nu neagă nimeni, o respectăm. Dar să-l faci cioban, să-l faci rudimentar… Stai mă, păi Chiellini îl laudă. Și Gilardino, care a jucat mai jos decât Răducioiu. N-a câștigat Cupa Mondială ca Răducioiu. Și îl folosește (n.r. – la Genoa) și îl iubește. Și vii tu și spui că, de fapt, toți suntem proști.

M-a deranjat că a spus să le fie rușine tuturor celor care l-au votat. Păi stai, că l-a votat tot fotbalul românesc. Deci toți suntem proști, dar Răducioiu, marele blond, e deștept. Eu nu mă iau de fotbalistul Răducioiu, a fost un fotbalist bun. Dar acum e analist. Iar ca analist ești prost rău, slab! Te judec după cum analizezi lucrurile. El merge bine, toți suntem pe sens opus. El e cu volan pe dreapta.”, a declarat Florin Manea, la “Fluier final”.

Ascultă aici interviul integral cu Florin Manea:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -