Florin Manea: “Drăgușin a rămas la Genoa. El avea opțiunea aproape obligatorie de cumpărare”

Florin Manea, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 20 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Sile Constantin, despre transferul definitiv lui Radu Drăgușin la Genoa.

,,Drăgușin a rămas deja la Genoa. El avea o opțiune aproape obligatorie de cumpărare, iar în momentul în care Genoa face un punct din ianuarie până în iunie, deci au făcut 3 și trebuie să dea 6 milioane pe el. Era din vară înțelegerea, este aproape imposibil ca o echipă să nu facă un punct într-un retur de campionat.

Este al cincilea meci la rând când el obține nota de 6.5, care este o notă foarte mare. A fost printre cele mai mari note din echipă, și acum, și cu Roma, adică este într-o formă foarte bună. Au bătut la Bari, au bătut la Petrosino, sunt pe val și sper să promoveze, iar el să o țină tot așa”, a spus Florin Manea la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -