Florentin Pera, selecționerul naționalei de handbal feminin: “Vom avea două jocuri de verificare în compania Ucrainei”

Florentin Pera, selecționerul naționalei de handbal feminin, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 3 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre dubla de pregătire cu Ucraina.

Selecționerul naționalei României, Florentin Pera a anunțat că lotul de 20 de jucătoare care se va pregăti în perioada 26 februarie – 5 martie la Bistrița Năsăud. Este prima reunire a fetelor după Campionatul European din Macedonia de Nord.

“Este o primă acțiune din acest an care trece de dubla de calificare cu Portugalia, este o acțiune încheiată cu două jocuri în compania Ucrainei, această acțiune reprezintă o bună continuitate de evaluare și a altor jucătoare.

Așa cum știți am promovat și alte jucătoare la Campionatul European, au fost 5 jucătoare care au debutat la un turneu final la echipa națională. Ei bine, la acest turneu sunt 4 jucătoare, dintre care 2 foarte tinere, Necula, Stamin, Angela Pușcaș a confirmat vârsta sa mai tânără, dar de asemenea Nicoleta Balob a avut o evoluție mai bună și a fost convocată pentru această acțiune.

Practic sunt 4 jucătoare noi și de asemenea sunt și jucătoare care au revenit de după accidentări, care au lipsit la Campionatul European și aici mă refer la Cristina Laszlo, care a fost accidentată și nu a putut face parte din echipa națională la Campionatul European. Daria Bucur, interul dreapta care este practic și singura stângace de pe acest post, de asemenea Anca Mițicuș a fost și ea accidentată, dar și ea a revenit“, a spus Florentin Pera la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -