FCSB și-a găsit un nou stadion, după ce a fost nevoită să părăsească Arena Națională

FCSB nu va mai putea disputa meciuri pe Arena Națională în luna octombrie pentru că stadionul va fi gazda campionatului mondial de Dota. Este și cazul Rapidului, care își juca meciurile de acasă pe cea mai mare arenă a țării.

Se pare că FCSB și-a găsit un nou stadion pentru următoarele meciuri. Potrivit AS.ro, echipa antrenată de Edi Iordănescu va juca la Buzău, acolo unde a mai jucat în trecut, suprafața de joc bună și distanța redusă față de București fiind principalele criterii care au stat la baza alegerii.

FCSB a vrut să se orienteze spre Stadionul Ghencea și Stadionul Arcul de Triumf, însă, deocamdată, nu a obținut aprobare. CSA Steaua spune că arena din Ghencea e folosită în special de echipele de fotbal și rugby ale Armatei, dar că nu exclude ca pe viitor, în funcție de disponibilitate, orice club care dorește să joace acolo să o poată facă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -