Emma Răducanu, mesaj video în limba română pentru fanii din țară, înainte de Transylvania Open

Emma Răducanu, noua senzație a tenisului mondial și proaspăt campioană la US Open, vine la Cluj-Napoca, la Transylvania Open, în perioada 23-31 octombrie. Sportiva britanică, care are tată român și mamă chinezoaică, a transmis un mesaj în limba română pentru fanii din țară.

“Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem!”, a transmis Emma Răducanu, într-un mesaj video.

Prima ediție a Transylvania Open, turneu din categoria 250, va avea loc în BT Arena din Cluj-Napoca, la sfârșitul lunii octombrie. Competiția va fi una foarte puternică, pentru că multe jucătoare vor avea nevoie de puncte în cursa pentru WTA Finals, care are loc imediat după încheierea turneului din România, la Guadalajara, Mexic.

Simona Halep va fi și ea prezentă pe tabloul principal al turneului clujean, fiind prima apariție într-o competiție oficială în România, după o pauză de 5 ani.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -