FCSB l-a vândut pe Compagno în China, pe o sumă de 13 ori mai mică decât cea cu care l-a cumpărat. Becali: “Ce am pierdut? Nu am pierdut nimic”

FCSB l-a vândut pe Andrea Compagno, în China, la Tianjin Tiger, locul 8 în campionat, contra sumei de 120.000 de euro, potrivit as.ro.

Gigi Becali a confirmat transferul pentru sursa citată: „L-am dat cu 120.000 de euro. Ce am pierdut, nu am pierdut nimic… asta este la fotbal, nu contează. (Reporter: Luaţi alt atacant la FCSB?) Ce atacant? Nu iau niciun atacant. Am echipă, spulber tot! Dacă nu aveam echipă, da. Nici nu am unde să îi bag. Am trei atacanţi, am echipă, spulber tot! La revedere până în vară!”.

Andrea Compagno a fost cumpărat în vara lui 2022 contra sumei de 1,5 milioane de euro de la CSU Craiova. Recent, Adrian Mititelu a declarat că Becali l-a distrus pe Comapgno, care nu și-a mai regăsit forma în acest sezon.

“Compagno e un fotbalist de mare valoare, foarte serios. El merită să îl ții în echipă. Becali l-a distrus. De asta nu îi mai dau niciun jucător. Omul, în viață, când are necazuri, mai trece peste, dar acum nu.

Poate îl dădeam pe Compagno direct în afară, dar aveam atunci nevoie de bani urgent. Îmi pare rău, e un băiat foarte serios. Eu am doi jucători importanți acolo, Jibril și Blănuță, ar însemna să nu mai joace ei dacă vine el.

Compagno va ajunge la echipe mult mai mari decât FCSB. Rămâne liber de contract acum, în vară, nu se întoarce la noi, el va merge înainte, nu dă înapoi”, a spus Mititelu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -