Audio | FRF așteaptă răspunsul lui Edi Iordănescu pentru a continua la națională! Anunțul lui Mihai Stoichiță: “Urmează să aibă o întâlnire cu Burleanu!”

Mihai Stoichiță a discutat despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să continue pe postul de selecționer al naționalei României și după expirarea contractului inițial, scadent în această vară.

În direct la Sport Total FM, directorul tehnic al FRF a precizat că Federația i-a avansat deja o ofertă, iar acum așteaptă răspunsul.

Potrivit lui Stoichiță, urmează o întâlnire decisivă între Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu pentru a negocia un nou mandat la cârma naționalei.

Mihai Stoichiță spune că obținerea calificării la EURO 2024 a cântărit enorm pentru oferirea unui nou contract.

“Bineînțeles că am vorbit cu el pentru o eventuală acceptare a postului de selecționer în continuare. Urmează să aibă o întâlnire cu președintele să pună la punct detaliile contractuale. Să fie foarte clar, din partea FRF, oferta e clară pentru Edi.

Urmează să vedem ce va spune el. Mi se pare normal ca un selecționer care, după atâția ani de zile a reușit o performanță extraordinară, să-și continue activitatea. Asta e părerea noastră, nu numai a mea. E munca băieților, dar și munca staff-ului în frunte cu Edi Iordănescu. Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului.”, a spus Mihai Stoichiță, la emisiunea “Fluier final”.

România a fost repartizată la EURO 2024 în grupa E, alături de Belgia, Slovacia și învingătoarea din barajul B – Bosnia și Herţegovina / Ucraina – Israel / Islanda.

Între timp, “tricolorii” și-au aflat și adversarele din Liga Națiunilor, competiție care va începe în luna septembrie. Naționala noastră a fost repartizată în grupa a 2-a din Liga C, unde va înfrunta Kosovo, Cipru și învingătoarea dintre Lituania și Gibraltar.

Ascultă aici interviul integral cu Mihai Stoichiță:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -