FC Hermannstadt neînvinsă în Liga 1: “Băieții au simțit deja pulsul Superligii. Suntem neînvinși! Sper ca problemele financiare să se rezolve”

Marius Măldărușanu, antrenorul de la FC Hermannstadt, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția spectaculoasă de la FC Hermannstadt.

,,Avem un început bun, mă bucur că sunt neînvinși, am marcat șapte goluri și asta este un lucru pozitiv. Toate aceste lucrui ne dau încedere și trebuie să le ținem pe toate acestea pe linie, pentru că vin meciuri din ce în ce mai grele, dar mergem cu încredere pentru că băieții au simțit deja pulsul Superligii.  

Știu că sunt probleme interne, iar Dani Coman nu a mai vrut să apară în fața jucătorilor spunând că vă vom da un salariu, iar de aici a plecat totul, de la promisiunile că se vor plăti două salarii și jumătățile de primă care erau din sezonul trecut pentru atingerea obiectivului. Din câte am înțeles patronul l-a înștiințat pe Dani Coman că ne poate băga doar un singur salariu, asta s-a și întâmplat, astăzi au plătit doar un salariu și de aici au apărut distensiuni între ei și Dani a spus că pleacă.

Așa cum s-a întors și sezonul trecut s-a întors, sper ca și de data aceasta să se întoarcă și bineînțeles că ne dorim și ca lucrurile din punct de vedere financiar să meargă normal, pentru că la noi lucrurile normale le considerăm ceva nefiresc”, a spus Marius Măldărușanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -