Dani Coman a “fugit” de la Hermannstadt. Echipa sibiană e în colaps financiar: “Sper ca lucrurile să se stabilizeze din punct de vedere financiar”

Dani Coman, fostul președinte al clubului fanion din Sibiu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre plecarea de la FC Hermannstad.

Hermannstadt se află într-o situație catastrofală din punct de vedere financiar, chiar dacă a început campionatul foarte bine, cu 8 puncte din patru meciuri și se află pe locul 3 fără nicio înfrângere.

,,În primul rând am promovat din cauza unei ambiții, am vrut să-mi demonstrez că pot. Ajungând la Sibiu și vâzând emulația care s-a creat în jurul aceste echipe în Liga a 2-a, chiar m-am simțit confortabil. Am făcut o muncă bună, o muncă unde am depus suflet și efort, nu este meritul meu în totalitate, pentru că meritul este al patronilor că după o retrogradare împreună au decis să-mi dea girul pentru a promova.

Echipa cu staff-ul lui Măldărușanu, au fost extraordinari, atât jucătorii, cât și stff-ul pe care îl are, au fost extraordinari, au făcut o muncă foarte bună, chiar dacă nu întotdeauna nu au fost cele mai bune condiții, mai ales din punct de vedere financiar au existat întârzieri. Am creat acolo un grup unit, o adevărată familie, iar rezultatele le-ați văzut.

Această echipă a promovat, iar după care în Liga 1, cu un lot cu foarte puține schimbări față de Liga a 2-a, reușește să aibă rezultate foarte bune, după 4 etape, se află pe locul 3 fără înfrângere. După plecare mea am lăsat acolo oameni care se pot ocupa de fotbal așa cum a facut-o și eu, iar aici mă refer la Radu Neguț și Răzvan Percea, sunt doi băieți care știu fotbal foarte mult, sunt doi băieți corecți, sunt doi băieți în care eu cred foarte mult și sunt convins că vor duce această poveste mai departe cu rezultate foarte bune, doar dacă vor avea sprijin și dacă lucrurile vor fi stabilizate din punct de vedere financiar

Îmi pare rău pentru această decizie, dar chiar dacă minte îți spune să mai aștepți, sufletul îți spune că este cea mai bună decizie”, a spus Daniel Coman la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -