Eugen Neagoe, după ce a aflat că Rotaru negocia cu alt antrenor în timpul mandatului său: “Am fost și eu surprins, chiar dezamăgit”

Mihai Rotaru a declarat, la conferința de presă în care a fost prezentat Ivaylo Petev, că a purtat discuții și a început negocierile cu antrenoru bulgar încă din vară, când pe banca tehnică se afla Eugen Neagoe.

Neagoe spune că a fost surprins și dezamăgit la aflarea veștilor, însă dezvăluie că a purtat o discuție telefonică cu Mihai Rotaru, prin care patronul de la Craiova l-a asigurat că nu a fost vorba de negocieri în vară cu bulgarul.

“Am fost și eu surprins, chiar dezamăgit cand am auzit acest lucru, dar în după-amiaza asta m-a suant domnul Rotaru și mi-a spus că nu a existat așa ceva, nu a existat nico discuție, nu avea cum să existe, în acel moment antrenorul bulgar era la Ludogorets. Într-adevăr ei se antrenau pe terenul de lângă noi în acel complex unde au fost și ei în cantonament, dar nu a existat absolut în niciun moment vreo discuție. Dimpotriva, ce mi-a transmis domnul Rotaru că nu a existat așa ceva, mai mult de 2-3 minute nu au discutat, au dat mâna când am avut acel meci de pregătire.

Nici nu vreau să mai comentez, a fost o perioadă din viața mea, chiar nu vreau să mai comentez, știți și voi cum arăta echipa, cum juca, echipele din play-off au fost dominate copios de către noi, cel puțin acasă, un singur meci am avut modest, cel cu Sepsi. Și FCSB, și Farul, și Rapid, CFR nu mai vorbesc, toate au fost dominate. Asta a fost decizia patronului, a domnului Rotaru, chiar nu am ce să comentez”, a declarat Neagoe, în direct la Sport Total FM.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -