Marian Iancu îi înțeapă pe cei din conducerea Rapidului: “Început de campionat ezitant, cu plecarea antrenorului din motive clare: lipsa investițiilor”

Marian Iancu, fostul patron de la Timișoara și fan declarat al Rapidului, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre echipa giuleșteană și despre cum arată Superliga în acest moment.

Fostul finanțator al lui Poli Timișoara crede că Rapid este echipa turului de campionat, însă nu a ratat ocazia să îi critice pe cei din conducere, despre care a spus că sunt direct responsabili de plecarea lui Mutu, pentru că nu au făcut investiții. Totodată, acesta spune că e nevoie de întăriri în iarnă, iar fără alocarea unor sume de bani din partea lui Dan Șucu, Rapidul nu va avea șanse la campioant.

“Din necaz și din nevoi, comuniunea asta între fani, suflarea alb-vișinie și echipă a scos rezultate fantastice. Au pierdut în Giulești CFR, Craiova, Farul, pe National Arena, FCSB, contracandidatele au pierdut în fața Rapidului. Repet, din nevoi și din necaz, e echipa turului de campionat. Pot să spun că fotbalul îți rezervă surprize fantastice, după un început de campionat ezitant, cu plecarea antrenorului, cu motive clare, lipsa investițiilor, dorința de a completa lotul, raportat la obiectivul stabilit, au avut câteva meciuri slabe care au obligat și tribuna să se reverse, chiar și în Giulești, împotriva investitorilor și a tuturor.

După meciul cu Petrolul și după scandalul acela fantastic în care s-a spus că în condițiile date se poate scinda intenția fanilor de a fi lângă echipă și intenția celorlați de a nu investi, au început, au construit, au adus benzile, au format aceste cupluri cu Petrila, Borza, Braun și Funsho care funcționează, au adus un vârf de atac și bineînțeles că trebuiau să facă o nebunie și să vândă pe Dugandzic și să rămână într-un singur vârf. Și uite că acum au rămas fără niciun fel de vârf și dacă e să venim la meciul de duminică, au arătat forță, din nevoia asta de a petici, cu un antrenor italian, de care nu putem spune că nu are calitate. A reușit să aglomereze foarte tare zona în apărare, FCSB nu a reușit deloc să dezghețe jobul, din 3 faze le-au ieșit 2 și au câștigat 3 puncte fantastice, deci per total mulțumit.

Dar toate lucrurile astea trebuie urmate de investiții, dacă nu se fac investiții trebuie să luăm în calcul că Rapid va juca meciuri importante cu CFR, cu Craiova, cu Farul, va avea un meci greu acasă în ultima etapă cu FCSB-ul în buza play-off-ului, acum în deplasare cu Sepsi. Nu va fi ușor, trebuie investiții în iarnă și nu știu cât sunt dispuși și mă refer la domnul Șucu, că el e singurul care poate și care ar trebui să investească, restul sunt la <<și alții>>”, a declarat Marian Iancu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -