Eugen Neagoe, după calificarea din Cupa României: “I-am felicitat pe băieți, am mers mai departe dintr-o grupă în care am plecat cu șansa a patra”

Universitatea Cluj a remizat acasă, scor 0-0 cu Rapid, și a obținut calificea mai departe în Cupa României, dintr-o grupă în care a plecat cu a patra șansă, după CFR Cluj, Rapid și Farul Constanța.

Eugen Neagoe, antrenorul “șepcilor roșii”, a comentat, în direct la Sport Total FM, succesul din Cupă. Acesta spune că echipa sa a luat în serios competiția, iar rezultatul a fost unul pe măsură.

“Cupa României este separată de Superligă, unde nu stăm foarte bine în clasament, dar cred eu că puteam fi mult mai în față. Din păcate, punctele arată altceva, dar cred că meritam să avem minim 6-7 puncte în plus. În schimb, Cupa României am tratat-o foarte serios, ne-am dorit să mergem mai departe. I-am felicitat pe băieți, într-o grupă în care am plecat cu a patra șansă, am mers noi și CFR Cluj, Farul și Rapid, două echipe foarte valoroase, asta o zice și clasamentul, nu au reșit să meargă mai departe. I-am felicitat pe băieți, dar avem deja antrenament pentru că duminică iar ne așteaptă un joc foarte important.

Nu cred că sunt eu persoana care trebuie să judece aceste programări. Am fost programați din 3 în 3 zile, am jucat. Dacă găsim scuze, putem găsi în fiecare zi, ba că ne-au lipsit jucători, ba că jucăm prea des. Suntem profesioniști, trebuie să ne facem treaba.

E un campionat echilibrat, ați văzut rezultatele. Echipa care au fost în coada clasamentului au reușit rezultate foarte bune cu cele din față și în continuare vor fi surprize”, a declarat Eugen Neagoe.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -