Aurel Țicleanu explică haosul de la Craiova: “Lumea nu mai are răbdare, sunt toți înnebuniți după rezultate. Se investesc mulți bani și se așteaptă înmulțirea lor, nu se mai dă timp”

La o distanță de numai câteva săptămâni, cele două echipe din Craiova au fost implicate în scandaluri privind antrenorii. Mai întâi FCU prin îndepărtarea lui Marius Croitoru și aducerea lui Nicolo Napoli pentru a opta oară, iar acum, CSU se află în centrul atenței, după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia și a atacat conducere.

Aurel Țicleanu a făcut o analiză, în direct la Sport Total FM, asupra atmosferei și deciziilor celor două cluburi, subliniind faptul că cei din conducere nu mai au răbdare pentru a construi o echipă.

“Lumea nu mai are răbdare, sunt toți înnebuniți după rezultate, se investesc bani mulți și se așteaptă înmulțirea banilor. Lumea nu mai dă timp. Că vorbim de istorie, să luăm lucrurile bune de acolo, ce putem face? Să le aducem în prezent, să învățăm să ne fie bine în viitor. După mine e relativ simplu. Noi la Craiova am avut nevoie de vreo 3 ani de zile să se coacă lucrurile astea.

Nu poți să construiești o echipă peste noapte, chiar dacă aduci jucători foarte mulți, trebuie să ai răbdare, să fie chimie între jucători, din punct de vedere fizic să fie complementari, din punct de vedere mental să interpreteze jocul la fel. Fără o chestie sentimentală nu ai cum să faci o echipă și atunci toate lucrurile astea necesită timp. Să nu mai spun că și noțiunea de spectator nu mai este aceeași. Domnule, ori iubești echipa ta, ori?

Mi-a plăcut foarte tare la Cupa Mondială, vin spectatorii și e o bucurie extraodrinară să strige numele țării lor pe cea mai înaltă scenă. Coreea de Sud, era 3-0 și suporterii strigau în continuare și toată lumea la fel. Dacă ești suporter, esti suporet să tragi la răspunede și patronul, și antrenorul, și jucătorii? Trebuie toți să vină la tine să-i cerți, cine ești tu băi, băiatule, să-i cerți? Tu ești plătitor de bilere, dacă-ți place plătești, dacă nu, nu plătești. Să nu mai spun că mulți nici nu vor să plătească biletul”, a explicat Aurel Țicleanu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -