Emma Răducanu urmează să vină în România, la Transylvania Open, unde ar putea juca împotriva Simonei Halep

Emma Răducanu, actuala campioană de la US Open, ar urma să vină în România, la turneul Transylvania Open, care se va desfășura în perioada 25-31 octombire în BT Arena din Cluj-Napoca.

Potrivit tennisforum.com, Emma Răducanu va face deplasarea în România chiar înainte de WTA Finals, la turneul cu premii în valoare de 235.238 de dolari.

De asemenea, Simona Halep și-a anunțat participarea la turneul de la Cluj-Napoca.

Transylvania Open este cel mai nou turneu din circuit, iar programarea acestuia, chiar înainte de WTA Finals, îl transformă într-unul puternic: deși face parte din categoria WTA 250, multe jucătoare vor avea nevoie de puncte în clasamentul la zi al sezonului pentru a se califica la turneul final, care se va desfășura în mod excepțional la Guadalajara, Mexic, în loc de Shenzen, China.

Simona Halep (România, 15 WTA), Elise Mertens (Belgia, 18 WTA), Anett Kontaveit (Estonia, 23 WTA), Paula Badosa (Spania, 27 WTA), Veronika Kudermetova (Rusia, 31 WTA), Ekaterina Alexandrova (Rusia, 34 WTA), Jil Teichmann (Elveția, 42 WTA), Ajla Tomljanovic (Croația, 46 WTA), Viktorija Golubic (Elveția, 47 WTA), Irina Begu (România, 62 WTA), Marta Kostyuk (Ucraina, 57 WTA) și Tereza Martincova (Cehia, 61 WTA) se află și ele pe lista preliminară pentru turneul de la finalul lunii octombrie.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -