Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii lui FCSB: „Vreau să vă fac o promisiune”

Noul antrenor al FCSB, Edi Iordănescu, le-a mulțumit fanilor pentru susținerea din meciul cu Sepsi, încheiat cu scorul de 1-1. 

Edi Iordănescu: ,,Avem nevoie de voi pe acest drum lung.”

„E un nou început, pentru noi, pentru echipă, pentru băieți, pentru voi, suporterii noștri. Acest nou început trebuie să aibă un final fericit. Putem reuși doar împreună. Vreau să vă transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, a jucătorilor, un mesaj puternic de mulțumire, pentru ceea ce am văzut la jocul de acasă cu Sepsi, peste 7,500 de spectatori în tribune. 

Avem nevoie de voi pe acest drum lung. Avem nevoie ca să veniți aproape de noi și să ne acceptați și momentele mai puțin bune. Dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum eu cred, vom reuși. Vine o deplasare extrem de grea la Cluj, avem nevoie de voi. Aveți promisiunea mea că echipa va munci zi de zi și vom avea atitudinea pe care voi toți o așteptați”, a transmis Iordănescu prin intermediul FCSB TV.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -