Dumitru Marcu, jos pălăria în fața lui Edi Iordănescu: “Eram convins că va califica naționala!”

Dumitru Marcu i-a lăudat la scenă deschisă pe Edi Iordănescu și pe jucătorii naționalei României pentru calificarea la EURO 2024.

Fostul atacant de la Universitatea Craiova, Steaua sau Gloria Buzău a recunoscut că era sigur că Iordănescu Jr. va duce România la turneul final din Germania.

În cadrul emisiunii “Trafic Sport”, de la Sport Total FM, fostul internațional a scos în evidență tăria de caracter a lui Edi Iordănescu, care a fost supus unei presiuni uriașe pe parcursul întregii campanii de calificare.

“Am avut și șansa să cădem într-o grupă accesibilă, dar acest lucru nu scade din meritul jucătorilor și, mai ales, al staff-ului tehnic care, deși a fost criticat foarte mult în această perioadă de calificare, după părerea, și-a făcut datoria cu prisosință.

Poate alți antrenori nu rezistau la aceste critici și demisionau. Pe Edi Iordănescu l-am și cunoscut când eram antrenor la Jiul Petroșani. El era la Pandurii și atunci a făcut o treabă bună. Eram convins că va asigura calificarea echipei naționale. Rezultatele au fost contradictorii la toate echipele din această grupă.”, a spus Dumitru Marcu, la “Trafic Sport”.

Ascultă interviul integral cu Dumitru Marcu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -