Duckadam îl acuză pe Stoichiță că face schimbările la națională. Stoichiță se apără: “Încerc să-i ajut”

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, a fost acuzat de Helmuth Duckadam că face schimbările în cadrul loturilor naționale. Stoichiță se apără și spune că declarațiile fostului mare portar al Stelei sunt nefondate.

„Toată lumea îl acuză pe domnul Becali că se implică la echipă, la schimbări. Am înţeles că acelaşi lucru se întâmplă şi la Federaţie! Domnul Stoichiţă schimbă şi el jucătorii în timpul meciului. Să ne amimtim doar la ultimele meciuri, cu Israel… când am înţeles că a schimbat şi jucători (n.a – un amical al naționalei U19). El face şi tactică în vestiar”, a spus Duckadam, la Antena Sport.

În cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat oficial Florin Bratu pe banca naționalei U21, Mihai Stoichiță a răspuns.

“Nu am făcut niciodată schimbările la echipa națională. Sunt afirmații pe care unii le fac cu anumite interese, dar nu mă interesează. Știu ce înseamnă să fiu antrenor și trebuie să respect această meserie. Încerc să-i ajut pe antrenori, nu să-i pun în situații delicate”, a declarat Stoichiță.

Mihai Stoichiță este directorul Comisiei Tehnice FRF din 2017. În carieră, Stoichiță a antrenat, printre altele, Steaua București, Național București, Litex Lovech, Sheriff Tiraspol, Pyunik Erevan, alături de care a obținut și ultimul trofeu ca antrenor, în 2004, Farul Constanța, Oțelul Galați, Apollon Limassol, Petrolul Ploiești și naționalele statelor Panama și Kuweit.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -