Ion Crăciunescu:,,Dacă un antrenor este răstit, nu trebuie să îi răspunzi cu aceeași monedă sau direct cu cartonaș”

Ion Crăciunescu, un fost arbitru român, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 10 august, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre arbitrajele din campionat.

Fostul arbitru internațional, Ion Crăciunescu, a ținut să își dea cu părerea despre incidentul de la Constanța. Leo Grozavu s-a certat serios cu arbitrul de rezervă, iar Gică Hagi a avut o dispută, cu un oficial covăsnean, drept urmare ”centralul” Adrian Cojocaru i-a trimis pe ambii antrenori în tribune.

,,Este o realitate, pentru că ne-am convins la Constanța, modalitatea în care a procedat arbitrul, așa puțin nervos, imediat a dat cartonaș roșu la cei doi antrenori.

Cred că cel mai bun lucru ar fi o întâlnire între antrenori și arbitrii, să se adune într-o sală la federație, să își spună fiecare păsul și să ajungă la un acord. O astfel de întâlnire ar fi foarte bună, noi mai făceam astfel de întâlniri și eu cred că randamentul a fost foarte bun. 

Trebuie să fie și o anumită exprimare între părți, dacă un antrenor este răstit, nu trebuie să îi răspunzi cu aceeași monedă sau direct cu cartonaș, trebuie să existe o discuție în prealabili.

Ce mă enervează pe mine de nu mai pot, dacă este lovitură de la 20 de metri, până nu se duce arbitrul și ține conferință cu fiecare jucător în parte, să le explice unde să stea, trece un sfert de oră până bate lovitura aia. Băi băieți, toată lumea spune că jocul trebuie reluat cât mai rapid, pentru că întreruperile și timpii morți nu dau spectacol. Dacă cazi pe mâna lui Rusandru să îți țină o conferință de presă la fiecare lovitură liberă, mai dă două fluiere și se termină meciul”, a spus Ion Crăciunescu, la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -