Două legende ale baschetului nostru au fost prezente în studioul Sport Total FM

Miercuri, 4 mai, la emisiunea Trafic Sport, a fost un regal radiofonic. Aceasta deoarece realizatorul Răzvan Toma a avut ca oaspeți în studio, două legende vii ale baschetului, Costel Cernat și Dan Niculescu. Doi lideri de generație, simboluri ai Stelei, respectiv Dinamo, care ani buni au ridicat săli în picioare, numele lor fiind adesea scandate cu entuziasm.

Într-o atmosferă destinsă, de bună dispoziție și prietenie, s-a produs o interesantă întoarcere în trecut, reevocându-se de exemplu ce însemna pe-atunci un derby Dinamo – Steaua, trăindu-se astfel amintiri din baschetul de odinioară cu momentele sale frumoase, nelipsind și „poantele”, cei doi foști mari sportivi având firi vesele și totodată un fin simț al umorului.

Au fost și două intervenții telefonice, prima din partea fostului lor coechipier și adversar Petre Brănișteanu, savuros ca de obicei, cea de-a doua, a fostului jurnalist Radu Donoiu, care a evocat o abordare din trecut a relației presă-sportiv.

Pentru cei interesați, mai jos aveți link-ul prin care puteți asculta întreaga emisiune.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -