Dorinel Munteanu: “Jucăm la play-off! Vom face o surpriză în campionat!”

Antrenorul Dorinel Munteanu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 3 iulie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre noile achiziții și despre obiectivele celor de al Oțelul Galați. 

“Deocamdată în vestiarul Oțelului se vorbește românește. Toți jucătorii sunt “obligați” să învețe românește, este spre binele lor. Da, ABC-ul fotbalului l-au făcut la Porto și la Braga. I-am urmărit, este normal să-mi întăresc echipa, să vedem cum se vor acomoda, dar eu sper să se acomodeze cât mai repede pentru că este un grup care asimilează foarte bine jucătorii noi și este un grup serios. Ei trebuie să se acomodeze după stilul nostru, după clubul nostru, așa că le dăm tot sprijinul, dar randamentul lor trebuie să ajute echipa.

Niciodată nu mă ia gura pe dinainte. Îmi doresc play-off, ce-aș fi putut spune că joc la retrogradare sau ce aș fi putut spune. Tot timpul îmi propun maximul ca să obțin ce vreau. Îmi doresc play-off-ul, sigur, nu va fi ușor. Chiar dacă suntem nou promovate, ne aducem și noi jucători care vor ajuta echipa și campionatul este foarte lung. Nu înțeleg de ce pentru unii este o surpriză, pentru că eu nu am nicio surpriză. Sunt convins că vom face o surpriză plăcută în campionat”, a spus Dorinel Munteanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -