Dioszegi s-a înfuriat după ce Sepsi a fost sancționată pentru rasism: “Nu are nicio legătură cu salutul nazist”

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 4 august, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre sancțiunile impuse de UEFA.

“În urma celor consemnate de observatorul de joc după terminarea meciului de fotbal disputat în Slovenia la data de 28 iulie dintre echipele Olimpija Ljubljana şi Sepsi OSK, forul european, UEFA a sancţionat clubul nostru cu suma de 10 mii euro, precum şi cu obligaţia de a lăsa liber 500 de scaune la meciul ce se va disputa mâine (n.r. – joi) dintre echipa noastră şi Djurgaardens IF din Suedia, anunţă Sepsi OSK într-un comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook.

Laszlo Dioszegi a anunțat că a făcut apel împotriva deciziei, însă nu s-a ținut cont.

,,De 11 ani galeria noastră și noi avem un semn, deci mâna dreaptă o punem pe inimă, ceea ce înseamnă că bate inima de când ne-am născut și ducem sus până la cer, până murim și suntem suporterii Sespsi OSK, dar atât. Ei au considerat că este asemănător cu salutului nazist, însă nu are nicio legătură și din păcate noi am trimis explicațiile, am și contestat acest lucru, dar din păcate încă n-au ținut cont de contestație și repede au trimis amenda. Mai mult de atât, au trimis un observator din Serbia direct numai pentru această temă ca nu cumva cineva astăzi să mai facă salutul respectiv.

Am făcut un anunț pe facebook și am cerut suportul suporterilor că până nu lămurim lucrurile, să nu mai facem acest salut. Vă asigur că este o neclaritate și în niciun caz seamănă cu așa ceva, dar e bine să vedem cum stau lucrurile și apoi să ne revenim la normal”, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -